13 Marijke Smit – Bosch

Woont in Zaltbommel en was werkzaam in Zorg en Onderwijs.

OVER MIJZELF

Ik ben geboren in 1950 in Eindhoven en woon, met korte onderbreking, sinds 1971 met mijn man in Zaltbommel. Wij hebben samen 3 kinderen en 3 kleinkinderen. 

Als leidinggevende, beleidsmedewerker en/of bestuurder ben ik werkzaam geweest in de Zorg (ziekenhuizen, maatschappelijk werk en het onderwijs). Verder was ik actief in bestuursfuncties  bij diverse sportverenigingen waar ik ook actief heb gesport (Hockey en Tennis). Als vrijwilliger was ik actief bij Vluchtelingenwerk en momenteel ben ik bestuurslid bij Buurtbus 268 en rijdt wekelijks een busdienst.

EXPERTISE/SPECIALISATIE

Naast de rijke ervaring in Zorg, Onderwijs en bestuursfuncties in Zaltbommel heb ik brede politieke ervaring. Eerder was ik raadslid voor achtereenvolgens D66 en later ZVV. Mijn expertise is inhoudelijk gericht op Onderwijs, WMO aangelegenheden en sport. Mijn politieke ervaring zet ik graag in voor een evenwichtige, rechtvaardige en realistische kijk op de samenleving.

MOTIVATIE

Als lokale partij  kun je je volledig richten op de zaken die zich in de omgeving afspelen. Voor inwoners ben je makkelijker bereikbaar en zij ook voor jou als je meer wil weten over zaken die hen bezigouden. Vooral basisprincipes van ZVV als zakelijk, gezond verstand en luisteren spreken mij aan.