Tom Metz

Fotograaf/cineast

OVER MIJZELF

Tom Metz, 67 jaar, getrouwd en vader van 2 zoons.
Ik was werkzaam als zelfstandig ondernemer in de audiovisuele industrie en nu gepensioneerd.
Ik ben geboren en getogen in Zaltbommel en van kinds af aan al op de hoogte van wat er zich zoal afspeelt in de lokale politiek. Mijn vader en broer hebben immers beide vele jaren in de raad gezeten.

SPECIALISME/EXPERTISE

Mijn expertise is audio visuele communicatie en ik ben actief lid van de Lionsclub Bommelerwaard. 
Daarbij actief sporter: fitness, lange wandelingen, golf en ik ben mantelzorger: kortom eigenlijk zitten er te weinig uren in een dag.

MOTIVATIE

Mijn aandacht binnen ZVV is gericht op de binnenstad waar ik woon. Vooral het parkeerbeleid waar niet alleen ik, maar zo ongeveer alle binnenstadbewoners ontevreden over zijn, houdt mij bezig. Daarnaast ben ik begaan met  het welzijn van Bommelaars en jeugdzaken. Het is mij al tientallen jaren een doorn in het oog dat het maar niet lukt om faciliteiten te organiseren voor oefenruimte voor muziek-bandjes  en een muziekpodium.

Iedereen mag mij mailen of bellen over  zaken die niet goed gaan, waar men zich aan ergert of dingen die juist wel goed gaan en als voorbeeld kunnen dienen voor andere wijken of dorpen. Vooral de kleine ergernissen moeten aangepakt worden om zodoende een (nog) beter leefklimaat in onze prachtige gemeente te krijgen. 

Positief benaderen van zaken is mijn motto!