Wilco den Hartog

Wilco den Hartog, woont in Zaltbommel en is technisch / commercieel adviseur in dak,- en isolatietechniek.

Taakverdeling binnen de fractie: wonen / ruimtelijke ontwikkeling (cultureel erfgoed, monumenten) / communicatie (externe betrekkingen en mediabeleid) / kunst en cultuur / binnenstad.

Aanspreekpunt voor: Zaltbommel Binnenstad en De Vergt

Over mijzelf

In 1983 ben ik geboren in Opheusden en sinds 2014 woon ik met Christel in Zaltbommel. We hebben samen twee zonen. Mijn beroep is technisch commercieel adviseur in de bouw.

Specialisme/expertise

Professioneel houd ik mij bezig met technische bouwzaken, momenteel vooral met dakisolatie bij renovatie en nieuwbouw. Thema’s als klimaat en duurzaamheid worden daarbij steeds belangrijker. Als betrokken inwoner van Zaltbommel denk ik graag mee over praktische oplossingen voor algemene vraagstukken. ZVV heeft aan mij iemand die gemakkelijk benaderbaar is en een nuchtere kijk heeft op de gang van zaken.

Motivatie

Mijn beweegreden om politiek actief te zijn is vooral dat ik niet kan toekijken vanaf de zijlijn. Als je iets wilt bereiken in de gemeente moet je zelf in beweging komen. Het is gaaf om te merken dat je dingen voor elkaar krijgt ondanks tegendruk. Voor de komende raadsperiode zet ik mij in voor het oplossen van de woningnood voor inwoners die daar mee te maken hebben.

Een vraag stellen of iets mededelen aan Wilco den Hartog?