Wilco den Hartog

Wilco den Hartog, woont in Zaltbommel en is technisch / commercieel adviseur in dak,- en isolatietechniek.

Taakverdeling binnen de fractie: wonen / ruimtelijke ontwikkeling (cultureel erfgoed, monumenten) / communicatie (externe betrekkingen en mediabeleid) / kunst en cultuur / binnenstad.

Aanspreekpunt voor: Zaltbommel Binnenstad en De Vergt

Over mijzelf

Ik ben geboren te Opheusden in 1983 en woon met mijn vriendin Christel circa 3 jaar de binnenstad van Zaltbommel. Wat ik graag volg en bezoek zijn Formule 1 en MotoGP. Daarnaast probeer ik met wekelijks  hardlopen en tennissen mijn conditie op peil te houden. In het dagelijks leven speel ik een rol in het meedenken om daken (platte) te verduurzamen of te renoveren vanaf de constructie tot aan de waterdichte laag.

Specialisme/expertise

Verduurzaming, daar heb ik dagelijks mee te maken. Het is een ‘heet’ onderwerp sinds 10 jaar en we zijn er nog lang niet. Aan ieder onderwerp kun je het kaartje ‘verduurzaamheid’ hangen, zo ook voor de gemeente Zaltbommel. Gebouwen, groenonderhoud, leefomgeving, je straat; alles kun je verduurzamen.
In onze gemeente Zaltbommel hebben we nog veel te doen op dit punt maar dan wel met z’n allen.

Motivatie

Landelijke partijen worden per definitie aangestuurd vanuit de top van hun partij en dat is bij ZVV juist  niet het geval. Om die reden heb ik bewust gekozen me in te zetten voor ZVV. Bij ZVV staan wij naast iedereen en zullen altijd proberen om onze gemeente en inwoners zo goed als mogelijk te bedienen.  Het bij elkaar brengen van ideeën hierin dat motiveert mij. Ik onderschrijf daarmee de visie van ZVV.

Een vraag stellen of iets mededelen aan Wilco den Hartog?