Bart Schreuders

Bart Schreuders, woont in Brakel en is ondernemer

Taakverdeling binnen de fractie: externe veiligheid, grondzaken, Omgeving Dienst Rivierenland (ODR) / arbeidsmarktbeleid / financiën / bedrijfsvoering / integratie / verkeer / economie.

Aanspreekpunt voor: Brakel, Gameren, Nieuwaal en Zuilichem

Over mijzelf

Ben geboren en getogen in het dorp Brakel. Ben getrouwd heb een zoon, een dochter en drie kleinkinderen.
Als directeur en enig aandeelhouder drijf ik samen met mijn vrouw de in Brakel gevestigde onderneming Schreuders Handel en Transport BV.
Ben altijd actief op zoek naar manieren om ons milieu zo goed mogelijk te beschermen door effectieve logistieke oplossingen voor grondtransport.

Specialisatie/expertise

Als ondernemer ben ik actief in logistieke dienstverlening bij grondstromen op nationaal en internationaal niveau. Totaaloplossingen voor grondverplaatsingsprojecten inclusief projectontwerp (levering en afzet van grond), administratie (vergunningen en wettelijke registratie) en fysieke verplaatsing (transport).

Motivatie

Ik heb een brede belangstelling voor wat er gebeurt in de samenleving, was voorheen zeer actief in het verenigingsleven en adviseer nu diverse verenigingen en stichtingen.
Ben zeer geïnteresseerd in initiatieven van inwoners die bijdragen aan gemeenschapszin in dorp en stad. Ik zal deze initiatieven ondersteunen en waar mogelijk de helpende hand toe steken.
Als ondernemer ben ik gewend op een zakelijke manier te handelen en dat wil ik graag stimuleren in de gemeentelijke organisatie. Dat is waar ZVV en ik elkaar in vinden.