Gerrit Robbemondt

Gerrit Robbemondt, woont in Nederhemert en is werkzaam in de bouw.

Taakverdeling binnen de fractie: veiligheid / brandweer / handhavingsbeleid / sociale zaken/zorg en welzijn / WMO / jeugd / onderwijs / volksgezondheid.

Aanspreekpunt voor: Nederhemert N, Delwijnen en Kerkwijk

Over mijzelf

Ik ben geboren in Well, mijn moeder is geboren Nederhemertse en daarom ben ik van jongs af aan “bekend “ met Nederhemert. Zelf woon ik er, met mijn gezin, sinds 1982  en met veel plezier. Actief lid van diverse verenigingen: voorzitter van Oranjevereniging: Oranje Trouw , mede-organisator van Truckpulling Nederhemert, bestuurslid van buurtvereniging “de Driesprong” en lid van ’t Hemerts Visserskoor. Ik voel mij, net als ons Opa, een troste bewoner van ons dorp met die prachtige molen.

Specialisatie/expertise

Van bouwen voor wonen en werken heb ik mijn vak gemaakt. Het aannemersberoep bestaat uit organiseren, plannen, afstemmen en coördineren en vooral samenwerken. Dit werk is vooral mensenwerk en daarom is mijn bedrijf een  leerbedrijf waar jonge mensen kansen krijgen om zich te ontwikkelen en daarmee hun professionele ambitie waar te maken.

Motivatie

De gemeente Zaltbommel is een combinatie van kleine stad met omliggende dorpen, ieder met een geheel eigen gemeenschapszin. Ik zie het als een uitdaging om gemeente-breed te denken maar tegelijkertijd het belang van alle dorpen door te laten klinken. Lokale politiek maakt dit mogelijk dus in de gemeente Zaltbommel natuurlijk ZVV.

Een vraag stellen of iets mededelen aan Gerrit Robbemont?