Andrea Haubrich – Duizer

Andrea Haubrich-Duizer, woont Brakel en werkt bij Riveer en Lingehaven Gorinchem

Taakverdeling binnen de fractie: landschap / water / gebisgericht werken / sport / gemeentelijk eigendommen / beheer openbare ruimte / milieu en energie / toerisme en recreatie / emancipatie.

Aanspreekpunt voor: Aalst en  Poederoijen

Over mijzelf

Mijn wieg stond in Brakel, dat is in 2022 bijna 58 jaar geleden. Ik ben moeder van 2 volwassen dochters en een trotse oma. Als bedrijfsleider ben ik werkzaam  bij Riveer. De veerdienst die “de overkant altijd dichtbij brengt” en dat doet in het gebied tussen Werkendam en Brakel.

Motivatie

Vooral in mijn werk, maar zeker ook als inwoner, ben ik een klant van de gemeente Zaltbommel. Vanuit die dubbelrol wil ik zelf graag bijdragen aan een evenwichtig gemeentelijk beleid. Ik voel me daarbij thuis bij de aanpak van ZVV: doelgerichte en zakelijk. Op deze manier wat betekenen voor de samenleving vind ik belangrijk. Gewoon omdat we hier wonen!

Specialisatie/expertise

Beroepsmatig ben ik dagelijks bezig met optimalisatie van verkeersverbindingen over het water als onderdeel van de drukbezette infrastructuur in de regio. Naast effectiviteit speelt verduurzaming van vervoer een steeds grotere rol dus ook in mijn werk. 

Een vraag stellen of iets mededelen aan Andrea Haubrich?