Andrea Haubrich – Duizer

Andrea Haubrich-Duizer, woont Brakel en werkt bij Riveer en Lingehaven Gorinchem

Taakverdeling binnen de fractie: landschap / water / gebisgericht werken / sport / gemeentelijk eigendommen / beheer openbare ruimte / milieu en energie / toerisme en recreatie / emancipatie.

Aanspreekpunt voor: Aalst en  Poederoijen

Over mijzelf

Ik ben moeder (en oma) van twee dochters en heb een druk maar interessant leven. Een fijn gezin en een werkkring die voldoening biedt maar ik wil ook iets doen voor de samenleving.

Motivatie

Vooral in mijn werk heb ik veel met de gemeente Zaltbommel als soort van  klant te maken. Tegelijkertijd ben ik als inwoner ook klant van de gemeente. Vanuit die dubbelrol wil ik graag bijdragen aan een evenwichtig gemeentelijk beleid en wat mij betreft op een doelgerichte zakelijke manier, dus gewoon ZVV.  Als een van de weinige vrouwen in de lokale politiek zorg ik voor een, soms een te weinig gehoorde, stem.  Daar ligt ook een verantwoordelijkheid.

Specialisatie/expertise

Infrastructurele vraagstukken vooral in het management van verkeersverbindingen over het water. In een gebied dat doorsneden wordt door drukke waterwegen is dat een essentiële activiteit waar ik mijn vak van heb gemaakt.

Een vraag stellen of iets mededelen aan Andrea Haubrich?