Sjoerd van Grinsven

Sjoerd van Grinsven woont in Zaltbommel en is bedrijfsleider in de meubelbranche.

Over mezelf

Ik ben geboren in 1989. Ik woon al mijn hele leven in Zaltbommel op een klein uitstapje Texel na. Ruim 10 jaar heb ik verschillende functies bij een supermarkt keten gehad. Daarna was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden in de meubelbranche. Inmiddels werk ik er alweer zes jaar in en met veel plezier. Verder houd ik van sporten en een filmpje kijken. Zie je me hardlopen? Sluit gezellig aan!

Specialisatie/expertise

In mijn vakgebied ben ik dagelijks bezig om processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen dit om zo veel mogelijk tijd vrij te maken aan de dingen die er echt toe doen.

Motivatie

Tussen mijn 22e en 30e levensjaar ben ik binnen de gemeente Zaltbommel tegen een aantal zaken gelopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vinden van passende huurwoning, of het kunnen vinden van je eigen koopwoning. Samen met de andere leden van de Steunfractie van de ZVV wil ik gaan onderzoeken welke mogelijkheden de Gemeente Zaltbommel kan bieden voor mijn generatie (Z/ Alpha). De belangrijkste taak van de Gemeente Zaltbommel is om aan alle inwoners een “thuis” bieden.