Wilco de Graaff

Wilco de Graaff, woont in Zaltbommel en is financieel adviseur.

Taakverdeling bestuur: secretariaat

Over mijzelf

Ik ben in 1960 in Montfoort geboren en woon sinds 5 jaar, met mijn vriendin en haar dochter, in Zaltbommel. Ik ben 18 jaar financieel directeur geweest bij, een landelijk opererend bedrijf dat revalidatiehulpmiddelen verstrekt. Sinds 2008 heb ik een eigen administratiekantoor Wilfinad B.V., gevestigd in Zaltbommel. Voor bedrijven verzorg ik de totale financiële administratie, geef financiële adviezen en ik begeleid bedrijfsovernames.  Mijn hobby’s zijn zwemmen, hardlopen, golfen, reizen, motor- en autorijden en kijken naar films en formule 1.

Specialisatie/expertise

Financiën is uiteraard mijn specialisme maar ook alles wat met de uitvoering van de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (WMO) te maken heeft. Ondernemerschap in brede zin reken ik ook tot mijn expertise.

Motivatie

Ik wil graag de komende raadsperiode raadslid worden voor ZVV en heb mij daarom verkiesbaar gesteld. Ik vind het belangrijk om het  gedachtegoed van ZVV uit te dragen. Procesmatig denken, sterke financiële sturing en oplossingsgericht werken, zijn voor mij daarbij leidende principes. Belangrijk is dat  ZVV haar eigen standpunten kan bepalen, zonder inmenging van een landelijke partij. De slogan van ZVV maakt wat mij betreft super duidelijk waar ZVV en ik voor staan: “omdat je hier woont!”